SmagLivet

Sødt som surt

*Monster Bar

Skriv en kommentar

Jeg er stor fan af USA og amerikansk mad. Derfor syntes jeg ikke at i skal snydes for denne lækre opskrift, på en farverig og lækker bar. God til en lille overraskelse til madpakken, nu hvor alle skolebørnene er begyndt igen, eller blot til en hyggelig eftermiddag.

Opskriften indeholder ingen mel men kun havregryn, hvilket gør den mere mættende end et stykke almindelig kage. Opskriften er nem og egner sig snildt til at tage børnene med i køkkenet.

Opskriften som jeg lavede den: (Giver en kvardratisk bradepande eller springform)

  • 60 g. FRI (Kan erstattes af smør, hvis man tåler dette)
  • 100 g. Brun farin
  • 100 g. Sukker
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 60 g. Peanutbutter
  • 2 æg
  • ½ tsk. Natron
  • ½ tsk. Bagepulver
  • lidt salt
  • 200 g. Havregryn (Brug glutenfrie hvis du ikke tåler de almindelige.)
  • 100 g. Hakket chokolade (Hold øje med mælk og gluten, hvis de ikke tåler dette)
  • 100 g. M&M’s ( Kan undlades hvis man ikke tåler disse, og evt. tilsætte lidt mere hakket chokolade til dejen.)

Pisk FRI med sukker, farin, vaniljesukker og peanutbutter, heri tilsættes to æg. Bagepulver, natron, salt og havregryn røres i og herefter tilsættes den hakket chokolade.

Bredes ud i en springform eller en lille bradepande, beklædt med bagepapir og der drysses M&M’s over. Disse trykkes lidt ned i dejen.

Bages i 20-25 min ved 180 grader.

Monster Bar

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s