SmagLivet

Sødt som surt

*Kastanjechokoladekage

Skriv en kommentar

Denne kreation er mere konfektagtig end en egentlig kage. Den smelter på tungen og smager skønt af chokolade og blød sødme, fra kastanjecremen.

Den er naturligvis hvede – og mælkefri, og for den sags skyld også ægfri.

Opskriften som jeg lavede den:

  • 200 g. Sødet kastanjecreme (Købes i indvandrebutikker eller Irma)
  • 70 g. FRI (Kan erstattes af smør, hvis man tåler dette)
  • 150 g. Mørk chokolade (Jeg brugte en 100% chokolade, der skal bruges en kraftig chokolade, da kastanjecremen er sød i sig selv. Det er derfor at foretrækker en chokolade på minimum 70 %)
  • 1-2 spsk. Rom evt. med smag (Malibou ell. lignende)
  • 50 g. Revet Marcipan

Kastanjecreme og marcipan røres sammen i en skål. Chokoladen hakkes fint og kommes i en anden skål. Smøret smeltes og hældes lidt efter lidt over chokoladen, så den smelter og der dannes en ensartet smør/chokolademasse. Denne blandes med kastanjecremen og der tilsættes rom efter smag. Hele herligheden kommes i en rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm, og stilles på køl, hvor den opbevares.

Kastanjechokoladekage

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s