SmagLivet

Sødt som surt

*Havrekiks med rodfrugt

Skriv en kommentar

Når man ikke må få sukker og så mange stivelsesholdige fødevarer, gælder det om at være kreativ, når den akutte trang til andet end grøntsager og kød opstår. Derfor bagte jeg disse kiks, fyldt med havregryn og denne gang gulerødder, de kan dog varieres med alverdens rodfrugter. De er helt naturligt glutenfrie, smager herligt, og er virkelig lækre med lidt smør/FRI eller andet dejligt tilbehør.

Opskriften som jeg lavede den:

  • 130 g. Havregryn
  • 50 g. Boghvedemel
  • 1/2 tsk. Salt
  • 1/2 tsk. Bagepulver
  • 50 g. Smagsneutral olie
  • 50 g. Gulerod revet fint
  • ca. 1/2 dl. Vand

Ale ingredienser kommes i en foodprosessor, og køres til en sammenhængende masse. Denne rulles tyndt ud imellem to stykker bagepapir, ca. 2-3 mm. Skæres i den størrelse, som du ønsker, og bages i ca. 10 min ved. 180 grader.

Nemt og lige til, og der kan varieres med smag i form af krydderurter f.eks.

 

  • foto

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s