SmagLivet

Sødt som surt

*Cookies med mørk chokolade og hindbær

Skriv en kommentar

Endnu en dag er ved at nå sin ende og i stearinlyset skær, bliver de sidste lektier læst, mens duften af friskbagte cookies breder sig i hele lejligheden.

Der skal lidt til for at holde humøret oppe i disse dage og denne kombination af sødme og syre, er en god start til at afhjælpe dette. Den mørke bitre chokolade spiller godt op til de syrlige frysetørrede hindbær.

Cookies med chokolade og hindbær

Opskriften som jeg lavede den:

  • 60 g. FRI (Brug smør, hvis du kan tåle dette)
  • 80 g. Sukker
  • 1/2 tsk. Vaniljepulver
  • 1 Æg
  • 120 g. Mel (Jeg brugte her en melblanding fra Schär, brug hvad du kan tåle)
  • 1/2 tsk. Natron
  • 60 g. Mørk Chokolade (Her brugte jeg en med 64 %)
  • 8 g. Frysetørret hindbær

Pynt:

  • Mørk chokolade
  • Frysetørret hindbær

Cookies

Smelt FRI/smør i en lille gryde og hak chokoladen groft imens. Kom den smeltede FRI/smør, sukker og vanilje pulver i en skål og bland de resterende ingredienser i.

Sæt små klatter af dej på en bageplade med god afstand, og bag kagerne i ovnen ved 180 grader i 8-12 min. til de er gyldne. Når kagerne er helt kolde, kan de dyppes halvt i  smeltet mørk chokolade og drysses med frysetørret hindbær fordelt med rund hånd.

Cookies

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s