SmagLivet

Sødt som surt

*Lakrids småkager (Sponsoreret indlæg)

1 kommentar

Endelig kom sneen også til København, og alle gader og stræder er pyntet af den fineste hvide dyne. Jeg har nydt dagen i det bedst tænkelige selvskab, med gåtur, kaffe, og hjemlig hygge.  Disse små sager er fyldt med havregryn og mandelmel, hvor de er smagt til med lakridsgranulat. Slet ikke nogen dårlig kombi, hvis man er hoppet med ombord på lakridsskibet.

Lakrids småkager

Opskriften som jeg lavede den:

  • 80 g. Mandelmel (Jeg maler det selv på en kaffekværn)
  • 50 g. Maizena
  • 150 g. Havregryn (Malet til mel i foodprocessor)
  • 120 g. FRI (Brug smør hvis du kan tåle dette)
  • 2 spsk. Sirup
  • 1-3 tsk. Lakridsgranulat (Smag dig frem, dejen kan sagtens spises rå, da der ingen æg er i)

Lakrids småkager

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til massen er homogen. Rul derefter dejen tyndt ud imellem 2 stykker bagepapir, og udstik de former du ønsker. Den restenrende dej omkring formerne fjernes ved hjælpe af en kniv, og rulles ud igen, efter sammen princip.

Bages ved 180 grader i 9-11 min. og køles af på en rist, inden de nydes.

Hvis man lige som jeg,vil have dem til at hænge på kanten af et glas, skæres en rille uf af dejen, inden den bages.  På den måde kan kagerne bruges som bordkort eller blot til pynt ved kaffekoppen.

Lakrids småkager

Reklamer

One thought on “*Lakrids småkager (Sponsoreret indlæg)

  1. Pingback: *Madblogger Udfordring 2014 – Flødeboller | SmagLivet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s