SmagLivet

Sødt som surt

*Majsmels-Foccacia (Hvede- og mælkefri)

Skriv en kommentar

Dette brød er idielt som tilbehør til de lette retter, eller bare at gå og bryde af når lysten melder sig. Det er nemt og lige til at lave, og indeholder kun naturlig gluten-og mælkefrie produkter.

Jeg dryssede et par med rosmarin og et enkelt helt neutralt, som kan bruges til morgenmaden.

Foccacia

Opskriften som jeg lavede den: (3 stk.)

  • 10 g. olie
  • 2 æg
  • 60 g. soya yoghurt
  • 75 g. majsmel
  • 10 g. HUSK
  • lidt salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Evt. drys af rosmarin og flagesalt

Rør olie, æg og yoghurt sammen i en skål og tilsæt her de tørrer ingredienser. rør dejen godt sammen og lad den hvile 5-10 min. hvor dejen vil blive mere fast, da fibrene suger væske til sig. Fordel dejen i 3 klatter på en bageplade med bagepapir og drys evt. med salt og krydderier. Bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og dejlige.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s