SmagLivet

Sødt som surt

* Bananbrød (Hvedefri og mælkefri)

Skriv en kommentar

Ikke helt en kage og ikke helt et brød, men godt er det, og super nemt at gå til. Jeg kan godt lide ideen om ikke at smide mad ud, og når jeg har overmodne bananer liggende, udnytter jeg gerne deres naturlige sødme til at fremstille noget kagelignende, denne gang i form af det super lækkert fladbrød, der er perfekt til en eftermiddags snack.

bananbrød

Opskrift som jeg lavede den:

  • 250 g. most banan (ca. 2 stk.)
  • 1/2 dl. smagsneutral olie
  • 1 æg
  • 30 g. havregryn
  • 3o g. havremel
  • 45 g. majsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. støt kardemomme (kan undlades)

Pisk ægget sammen og rør olien heri. De moste bananer tilsættes, og de resterende ingredienser røres i. Dejen hæles ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages midt i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter, til det er gyldent og gennembagt. Lad brødet køle helt af på en rist, og nyd det som det er eller med din ynglings spred.

Bananbrød

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s