SmagLivet

Sødt som surt

*Bag om bloggen

Mit navn er Julie og jeg er afhængig af at bage!

Jeg har valgt at lave en blog, da bagning, og det søde køkken er min helt store passion. Jeg elsker gode råvarer og at kræse for mine omgivelser!

Jeg fik i 2012 konstateret mælke – og hvedeintolerance, og har på den baggrund valgt at dele ud af mine erfaringer og opskrifter.

Jeg elsker at studere kogebøger og læse dem fra enden til anden. Jeg tager dem sågar med i seng, som godnat læsning til tider. Tykke bøger om bagning og chokolade, pryder mine reoler derhjemme i massevis, og elsker at give mig i kast med nye og spændende bøger.

Min helt store drøm er at udgive min egen kogebog, leve af min passion og give mine erfaringer og ideer videre.

Jeg elsker at rejse, og har som det seneste været i Paris og opleve den Franske madkultur. Jeg har dog altid fundet USA helt specielt, og elsker den amerikanske kultur, med alt hvad den indebærer.

Min største bedrift i det søde køkken til dato, blev tryllet frem i perioden op til d. 22.06.13 da min søster blev gift. Jeg stod der for bryllupskagen, og alt hvad det indebære af indkøb og forberedelse.

Min helt store forkærlighed ligger i chokolade, og gerne rigtig god chokolade!

Har du spørgsmål eller kommentarer skal du være velkommen til at kontakte mig herinde eller pr. mail: rosenstjerne@me.com.

Glæder mig til at høre fra dig 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s